MEDIER FORLIG

ritzau/Reuters og berlinske i danmark skal lukkes ned pågrund af fake news

ritzau/Reuters og berlinske bliver de føste medier der vil dø i danmark forde de bliver ved at spade fake news vi de gule vest folkeparti vil tillentigør de medier der driver fake news om rusland og china og andra stater

nu beskylles alle for at vær russiske trole af facist libarisme

Et døende parti, som det svenske socialdemokrati, er et livsfarligt parti. Det minder mig om en halv meter lang rotte, der engang var kravlet op på mit ØK skib i Manilla. Trængt op i en krog, gik den til angreb. Tror Fanden at Facebook og Twitter censurerer, når politikere tvinger dem til at indføre den censur, de ikke selv må pålægge nogen.

Nu foregår der så en abekastning om, hvem der skal udføre censuren. Man har i forvejen gummiparagraffen HMF (266b), og snart kan vi være viklet ind i så meget gummi, at ingen nogensinde ved om de er i færd med at overtræde en lov, skønt det at det første krav man må stille til en lov er, at enhver ved, hvornår de overtræder den. Vi går jo ikke rundt med Karnov i baglommen. Endnu. Se Bitte assarmo: Regeringen leder oss mot ett samhälle med villkorad yttrandefrihet.